Eenvoudig huidverbetering realiseren

In een branche waarin men vaak onnodige chemicaliën toepast, heeft IMAGE Skincare oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert de missie om effectieve producten en huidverbeteringsbehandelingen te ontwikkelen op basis van een hoge concentratie slimme en natuurlijke ingrediënten. Janna kampte destijds zelf met rosacea. Dit is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid in het gelaat. Zij kon geen product vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was.

 

Het statement van Janna Ronert luidt sindsdien dat iedereen het verdient om op een zo eenvoudig mogelijke manier een effectief huidverbeteringsresultaat te behalen.

“To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products and treatments have given them smooth, clear skin and a new found confidence.” Janna Ronert

PRODUCTLIJN VITAL C

In 2003 is IMAGE Skincare opgericht in een klein appartement met een productlijn voor de gevoelige huid. Dit is de VITAL C lijn en tot op heden de bestverkopende productlijn op beautygebied. Door de jaren heen zijn er 13 lijnen ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen verspreid over meer dan 52 landen. Samen met haar man, klinisch directeur en plastisch chirurg, Dr. Marc Ronert, werkt Janna nauw samen met de beste huidprofessionals, medici en kennisinstituten om continu nieuwe ideeën voor huidverbetering te ontwikkelen en dit te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige producten en schoonheidsbehandelingen.

Janna-Ronert-CEO-IMAGE-Skincare

Ambassadeur voor huidverbetering

Tegenwoordig is Jenna CEO, moeder van een tweeling, ambassadeur van en internationale spreker over gezondheid en huidverbetering en inspirator voor vrouwen over de hele wereld met haar passie en leiderschap. In 2012 werden Janna’s inspanningen beloond met de Ernst & Young ‘Ondernemer van het Jaar Award’ en werd zij toegevoegd aan de top 200 CEO’s van Amerika.