Ervaar de IMAGE Skincare behandelingen

Beleef nu zelf de sensatie voor de huid met de professionele huidverbeterings- en schoonheidsbehandelingen en producten van IMAGE Skincare. Het IMAGE Skincare Experience Center biedt je de gelegenheid om kennis te maken met de laatste technieken, wetenschap en innovaties op het gebied van huidverbetering. Dit kan door middel van een facial, peeling of laserbehandeling.  Je bent ook van harte welkom voor advies, een uitgebreide huidanalyse of het kopen van onze thuisproducten. Ga voor resultaat en kom langs.

 

Persoonlijk behandelplan

In het Experience Center nemen de IMAGE Skincare huidprofessionals uitgebreid de tijd om voor jouw unieke huid een persoonlijk behandelplan op te stellen. We gebruiken de meest geavanceerde tools en technieken. Wanneer je kiest voor een behandeling kun je deze thuis voortzetten met jouw persoonlijke DAILY SKIN ROUTINE. Dit is een dagelijkse regime in het gebruik van IMAGE Skincare thuisproducten die de gezondheid van jouw huid ondersteunen. Hierdoor boek je al op korte termijn resultaat.

“Met mijn persoonlijk Daily Skin Routine weet ik zeker dat ik mijn huid optimaal verzorg” Janna Ronert

Onze huidprofessionals

Bij het IMAGE Skincare Experience Center focussen we op resultaat. Dit doen we met onze behandelingen en innovatieve producten. Kennis staat hierbij centraal. Daarom werken bij ons alleen de beste huidprofessionals en huidtherapeuten met uitgebreide kennis van de huid en de producten van IMAGE Skincare. Door de jarenlange ervaring met de producten en behandelingen kunnen onze huidprofessionals jou optimaal adviseren en behandelen.

IMAGE-Experience-haarlem-beautysalon

Trainingen

Door continu te werken aan het verbeteren van onze kennis op het gebied van huidverbetering, kunnen wij ook andere huidprofessionals trainen. Het IMAGE Skincare Experience Center in Haarlem is ook het trainingscentrum voor onze 400 salons in Nederland en België. Regelmatig zijn er trainingen op diverse thema’s voor deze huidprofessionals. Ook vanuit Amerika, waar de producten en behandelingen zijn ontwikkeld, komt er regelmatig een trainer om onze huidprofessionals te voorzien van de laatste kennis en technieken over de producten en behandelingen.