OBSERV 520

OBSERV520-Huidanalyse-IMAGE-SkincareGlasheldere huidanalyse

Om een glasheldere analyse te maken van je huid gebruiken wij de Observ 520. Met deze Observ 520 is het namelijk mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat.

Wat doet een Observ?

De Observ 520 is ontwikkeld met de meest innovatieve technologie. Hierdoor is het mogelijk om met speciale belichtingen diverse beelden gemaakt  van de diepere huidlagen. Op deze beelden wordt de status van de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar.

Zes typen belichtingen

De Observ 520 heeft zes verschillende belichtingen om de huid te analyseren:
1. Daglicht modus: wat is de status van uw huid op dit moment?
2. True UV-licht modus: voor bijvoorbeeld afwijkingen qua pigmentatie en zonschade
3. Gesimuleerde Wood’s modus: welk huidtype heeft u? Een droge huid, dunne kwetsbare huid, et cetera
4. Parallel-gepolariseerde modus: hoeveelheid talgproductie, grootte van de poriën en status van de fijne lijntjes
5. Cross-geprolariseerde modus: dit geeft de status van roodheid, couperose, rosacea aan
6. Gelaatsteint modus: hoe ziet de gelaatsteint eruit?

Behandelplan

Zodra de analyse met de Observ heeft plaatsgevonden, bekijkt en bespreekt jouw huidprofessional samen met jou de beelden. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor de huidverbetering.

Huidverbetering

IMAGE Skincare is ontwikkeld vanuit de ideologie dat iedereen recht heeft op een mooie gezonde huid. Want met een mooie huid zie je er stralender uit. Alle producten worden ontwikkeld door huidprofessionals, artsen, huidtherapeuten en dermatologen die maar één doel voor ogen hebben: huidverbetering met resultaat. Omdat elke huid anders is, vraagt elke huid om een eigen behandeling. Daarom heeft IMAGE Skincare specifieke producten en productlijnen ontwikkeld die in een dagelijkse routine passen, waarmee een optimaal resultaat wordt behaald.