Kennismakingsbehandeling

Bij het IMAGE Skincare Experience Center staat jouw huid centraal. Zo nemen onze huidprofessionals uitgebreid de tijd om jouw huid te analyseren. Naast een persoonlijk advies en behandelplan in je eigen SKIN PASSPORT krijgt je een ORMEDIC Facial behandeling. De eerste stap naar huidverbetering is de kennismakingsbehandeling.
Boek deze vandaag nog voor slechts € 75,-.

Wat krijg je?

• Intakegesprek met huidprofessional
• Huidanalyse
ORMEDIC Facial behandeling
• Persoonlijk behandelplan
• Gepersonaliseerd samples
• Verrassing voor de eerste 50 klanten

Afspraak maken

Een afspraak is zo gemaakt via onze online afspraakmodule. Natuurlijk kun je ook bellen op nummer 023 – 2050 816 of een e-mail sturen aan experience@imageskincare.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

IMAGE-ORMEDIC-Lift-peeling-Haarlem

Onze huidprofessionals

IMAGE Skincare Experience Center stelt kennis centraal. Dit sluit helemaal aan bij ons credo: focus op resultaat. Daarom werken bij ons alleen de beste huidprofessionals en huidtherapeuten met uitgebreide kennis van de huid en de producten van IMAGE Skincare. Deze kennis wordt continu geoptimaliseerd door middel van trainingen in het Experience Center. Uiteraard trainen wij ook de huidprofessionals van de 400 behandelcentra in Nederland en België. Tijdens de trainingen, ontwikkeld door het hoofdkantoor in Amerika, staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en de bijpassende producten centraal.  Alleen zo krijgt je het beste advies en resultaat.

Wist je dat?

Tandarsten, fysiotherapeuten, artsen en verloskundigen zijn BIG-geregistreerd. Maar wist je dat onze huidtherapeuten ook BIG-geregistreerd zijn? Dit betekent dat zij door hun registratie bepaalde handelingen helemaal zelfstandig mogen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende laserbehandelingen die deze huidprofessionals ook in het IMAGE Skincare Experience Center geven. Binnenkort wordt het zelfs door de overheid verplicht gesteld dat alleen iemand met een BIG-registratie een laserbehandeling mag uitvoeren. Hierdoor weet je zeker dat je door een professional wordt behandeld. Een BIG-registratie is 5 jaar geldig. Hierna moet de huidtherapeut zich opnieuw registreren.