Jouw huid in de winter: 5 tips voor een goede huidverzorging

IMAGE_Skincare_WintertipsGure wind, felle regenbuien, het temperatuurverschil van binnen met buiten; allemaal factoren die je huid tijdens de wintermaanden op de proef stellen. Wat extra aandacht voor je huid is dus zeker geen overbodige luxe tijdens dit seizoen. Met deze tips van onze IMAGE Skincare huidexperts huidexperts kom je de winter (en de feestdagen!) stralend door.

Tip 1: Neem een peeling. Een peeling verwijdert op effectieve wijze dode huidcellen en zorgt direct voor stralende huid.

Tip 2: Verwen je huid één keer per week met een hydraterend masker. Jouw huid kan immers wel wat extra voeding gebruiken tijdens de koude winterdagen. Met de Vital C Enzyme Mask kun je ook thuis genieten van optimale hydratatie.

Tip 3: Het is misschien aantrekkelijk om een hete douche te nemen, maar pas hiermee op. Een te hoge watertemperatuur droogt de huid extra uit.

Tip 4: Gebruik een lippenbalsem en een oogcrème. De tere huid van de lippen en ogen heeft het extra zwaar te verduren tijdens de koude maanden.

Tip 5: Drink voldoende water. Ook in de winter is het belangrijk om ongeveer 1,5 liter water per dag te drinken om ook van binnenuit gehydrateerd te blijven.

Boek nu jouw winterbehandeling in het IMAGE Skincare Experience Center
Speciaal voor de wintermaanden heeft het IMAGE Skincare Experience Center deze behandelingen geselecteerd, zodat jouw huid ook tijdens de winter in topconditie blijft.

O2 Lift
Luxe facial voor speciale winterse dagen
Deze innovatieve behandeling zorgt voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat. Dankzij een unieke combinatie van zuurstof, plantenstamcellen en peptiden geeft de O2 Lift direct zichtbaar resultaat. Uitermate geschikt om je huid vlak voor de feestdagen (of een andere speciale winterse dag) een boost te geven!

Anti-oxidant Facial
Een winterse onderhoudsbeurt voor jouw huid
Door vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen vermindert deze facial irritatie en roodheid. Een perfecte aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine tijdens de wintermaanden voor €75,-.

The Signature Lift
Een work-out voor jouw huid 
Onze Signature Lift is een echte bestseller. Vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgen voor directe celvernieuwing en een natuurlijk herstel van de huid. Met sterk hydraterende, kalmerende en verstevigende eigenschappen is deze behandeling zeer geschikt om na de drukke feestdagen jouw huid je ‘glow’ terug te geven.

Boek nu deze één van deze behandelingen en ontvang IMAGE Skincare sample set cadeau.