ILUMA Intense Lightening Serum

Roodheid en huidverkleuringen effectief behandelen?

Uit de serie huidverbeteringsproducten is dit een absolute topper. Als je last hebt van roodheid of oneffenheden in de huidteint, dan is het prettig om een effectief middel te gebruiken. De ILUMA productlijn is zeer effectief bij oneffenheden, roodheid, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken. Producten uit de ILUMA lijn zorgen ervoor dat de huid weer gaat stralen. Een van onze best selling producten is de ILUMA Intense Lightening Serum.

Dit olievrij serum gaat de strijd aan met roodheid en huidverkleuringen. Daarnaast egaliseert het de huid door de mix van plantaardige en botanische huidegaliserende ingrediënten, vitamine C en druivenzaad extract. Op een milde wijze worden ontstekingen verminderd, waardoor de huid een heldere frisse uitstraling en een mooie huidteint krijgt. Het serum is goed te gebruiken na een peeling. Het kalmeert de huid na peelbehandelingen, verschillende laserbehandelingen en waxbehandelingen. Door het gebruik van de Vectorize-Technology™ geeft het serum actieve werkstoffen af over een periode van 48 uur.

Ingrediënten

Omdat je natuurlijk ook wil weten welke ingrediënten wij aan het serum hebben toegevoegd, hebben wij dit voor je op een rij gezet.
● Vectorize-Technology: een uniek complex van actieve ingrediënten die door de bolvormige technologie verspreidt tot wel 48 uur worden vrijgegeven
● Melaslow: potente huid-verlichter
● Tyrostat: Tyrosinase inhibitor
● Melfade: natuurlijke huid-verlichter
● Mulberry Extract: natuurlijke huid-verlichter
● Emblica: natuurlijke huid-verlichter
● Licorice Extract: natuurlijke huid-verlichter
● Net-DG: natuurlijke huid-verlichter
● Azelaïnezuur: heeft een antibacteriële werking en gaat huidirritatie tegen
● Stay C (sodium ascorbyl phosphate) : treedt op al antioxidant
● Groene Thee Extract: gaat huidirritatie tegen
● Willow Bark Extract: huid blekende eigenschappen

Tips van de professional

Breng het serum ’s morgens aan na het reinigen met de ILUMA intense brightening exfoliating powder voor een optimale egalisatie en hydratatie.

Voordelen ILUMA Intense Lightening Serum

● Bevat botanische huid-egaliserende ingrediënten
● Kalmeert de huid
● Gaat huidirritatie tegen
● Verbetert de huidteint
● Olievrij

Voor welk huidtype is ILUMA Intense Lightening Serum geschikt?

● Rosacea
● Zonneschade
● Geïrriteerde huid
● Gevoelige huid

Gebruik & Tips

’s Morgens en ’s avonds kan na de gezichtsreiniging het serum op de huid worden aangebracht.

Waar te koop?

Bestel het IMAGE Skincare ILUMA Lightening Serum vandaag voor 14:00 en ontvang het morgen al in huis via: imageskincare.nl

Eerst proberen en advies krijgen?

Kom langs bij het IMAGE Skincare Experience Center in Haarlem voor een gratis huidanalyse en consult van een ervaren huidtherapeut.