FIRST CLASS SKIN FAVORITES

Maak kennis met de bestseller producten van IMAGE Skincare. De 3 waanzinnige producten die zich in het FIRST CLASS SKIN FAVORITES KIT bevinden zijn essentieel en onmisbaar voor jouw dagelijkse skin routine en voor het behalen van jouw gewenste resultaten. De producten zijn volledig op natuurlijke basis, bevatten geen parabenen of schadelijke ingrediënten voor de huid. Echte favorites voor de huid dus!

 

Het is een travel friendly pakket, door de inhoud onder de 100 ml te houden, wat deze ideaal maakt om mee te nemen voor op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan de wintersport die eraan komt of nog een zonnige vakantie gedurende de gure wintermaanden.

IMAGE-Skincare-First-Class-Skin-Favorites.thuisset

Wat zit er in?

Een luxe toilettas met 3 producten van IMAGE Skincare, namelijk een dagelijkse cleanser, een intens hydraterend serum op basis van vitamine C en een dagelijkse dagverzorging met SPF bescherming om de huid preventief te verzorgen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

De producten in het FIRST CLASS SKIN FAVORITES KIT bieden de mogelijkheid om andere producten van IMAGE Skincare mee te kunnen combineren. Door bijvoorbeeld de AGELESS Total Facial Cleanser 3 keer per week toe te voegen aan jouw skin routine, behaal je optimale exfoliatie van de huid voor een langdurig schone en stralende huid!

ORMEDIC balancing facial cleanser: en dagelijkse zacht schuimende reiniger die de huid intensief reinigt en tegelijkertijd terugbrengt naar de natuurlijk ph waarde van de huid. Gebruik in de ochtend en in de avond om de huid te reinigen en verzorgen.

 

VITAL C hydrating anti aging serum: zorgt voor optimale hydratatie, kalmeert de geïrriteerde huid en beschermd door middel van zijn sterke antioxidant, vitamine C. Dit serum mag na de reiniging worden aangebracht in de ochtend en avond.

 

PREVENTION + daily matte moisturizer oil free: Bescherm de huid overdag met een hoge SPF voor een stralende huid. Bescherm de huid gedurende de hele dag met breed spectrum.

Voor persoonlijk huidadvies adviseren wij jou te richten naar een IMAGE Skincare professional. Op deze manier worden de exclusieve producten van IMAGE Skincare uitgebreid besproken en wordt er een persoonlijk Daily Skin Routine opgesteld.