Cosmetische behandelingen

door drs. Diederik van Imhoff

In de vestiging van het IMAGE Skincare Experience Center Haarlem biedt drs. Diederik van Imhoff
uiteenlopende cosmetische behandelingen aan. Een afspraak met hem boek je eenvoudig via de afsprakenmodule van het IMAGE Skincare Experience Center.

BOTULINE TOXINE A (BOTOX)

Botox is een populaire en doeltreffende manier om er met een relatief kleine ingreep een stuk jonger en frisser uit te zien. Botox vermindert tijdelijk de spieractiviteit en kan er zodoende voor zorgen dat de huid ontspant. Doordat de spieren (deels) niet meer aangespannen kunnen worden, krijgen de rimpels niet meer de kans dieper te worden.

 

Botox wordt verspreid over 3-4 maanden langzaam afgebroken en het effect is dus altijd tijdelijk. Voor een rimpelbehandeling wordt Botox gebruikt per zone. De kraaienpootjes, de frons en het voorhoofd gelden als individuele zone.

FILLERS

Met fillers kunnen oppervlakkig en diepere rimpels van de huid opgevuld worden. Een filler voegt volume toe bij bijvoorbeeld wallen, een statische rimpel, neus-lippenplooi, marionetlijnen en lippen zodat wallen en rimpels minder zichtbaar worden. Tevens worden fillers gebruikt bij het verbeteren van de gezichtscontouren.

 

De meest betrouwbare vorm van fillers zijn Hyaluronzuurfillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en trekt vocht aan. Dit resulteert niet alleen in een goed gehydrateerde huid, maar ook in extra volume.

SOFT SURGERY
Soft Surgery is een term die gebruikt wordt voor ingrepen waarbij niet gesneden hoeft te worden. Onder Soft Surgery vallen behandelingen die worden uitgevoerd met de PLEX-R of bijvoorbeeld een mini-facelift d.m.v. draden.

 

Met de PLEX-R kunnen o.a. moedervlekken verwijderd, rokerslijntjes en acnelittekens verminderd worden. Ook een draadfacelift valt onder Soft Surgery. Een techniek waarbij met behulp van PDO (oplosbare draden) collageenaanmaak gestimuleerd wordt waardoor het behandelde gebied gelift wordt.

IMAGE-Skincare-Cosmetische-behandelingen

OVER DOKTER DIEDERIK VAN IMHOFF

Drs. Diederik van Imhoff heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG. Hij is bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen zowel in Nederland als in Australië en Zuid-Afrika. Deze ervaring zie je terug in zijn werk als cosmetisch arts.

 

Precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren in het werk van Diederik. In zijn resultaat streeft hij naar een ‘fresh face’, kortom een natuurlijk resultaat dat bij jouw gezicht en leeftijd past. In plaats van een gezicht veranderen wil hij een gezicht verbeteren; de uitgeruste en frisse versie van jezelf die er onbehandeld uitziet.

 

Het gewenste effect bereikt hij door samen met jou een haalbaar en realistisch plan te maken. Het mooiste resultaat op een manier die bij jou past; schoonheid is immers voor iedereen anders. Meer informatie over Diederik lees je op zijn website.

“Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts”

  • It’s time for a masker revolution! Heb je het al gehoord? Maskers zijn booming in beauty-land! “Maskers” was in 2018 bijvoorbeeld de meest gegoogelde beauty trend en wij introduceren 4 nieuwe gezichtsmaskers. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze nieuwe producten.

  • Verras je Valentijn met de romantische IMAGE Skincare geschenkset. Met deze set geef je niet alleen je geliefde een mooi cadeau, je doet ook iets goeds voor een ander. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar de Care for Skin Foundation.