Gratis huidanalyse

Wil jij weten wat de status van jouw huid is? Kom dan langs bij het IMAGE Skincare Experience Center in Haarlem. Daar staan onze huidprofessionals klaar voor een persoonlijke intake en een analyse van jouw huid. Om exact aan je te kunnen vertellen wat de status is, gebruiken wij de Oberv 520. Op basis van de uitkomsten ontvang je een persoonlijk behandelplan dat een leidraad vormt in het realiseren van jouw persoonlijke doelstellingen.

3 STAPPENPLAN

qode-np-item
1

1. Intake gesprek

qode-np-item
2

2. Observ 520

qode-np-item
3

3. Behandelplan

BOEK JOUW HUIDANALYSE

In 3 stappen een huidanalyse

1. Intake gesprek

Focus op resultaat is waar het om draait bij het IMAGE Skincare Experience Center in Haarlem. Daarom nemen wij de tijd voor je tijdens het intake gesprek. Wij stellen je verschillende vragen over je leefgewoonten, voeding, sportieve activiteiten en huidconditie. Met meer inzicht kunnen wij je beter adviseren op het gebied van huidverbetering. Een intake gesprek neemt circa 20 minuten in beslag. Wij behandelen al jouw gegevens altijd vertrouwelijk.

2. Observ 520

Om exact aan je te kunnen vertellen wat de status is van jouw huid, gebruiken we in het IMAGE Skincare Experience Center de Oberv 520. Door middel van speciale belichtingen maken we van de diepere huidlagen diverse beelden. Op deze beelden wordt de status van de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen. Pas in de loop van de tijd worden deze huidaandoeningen zichtbaar.

3. Behandelplan

Zodra er een huidanalyse is gemaakt, kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je maken. Jij krijgt dan IMAGE Skincare producten en behandelingen geadviseerd voor huidverbetering. Deze zijn vervolgens weer  gebaseerd op jouw persoonlijke doelstellingen. Het DAILY SKIN ROUTINE vormt een belangrijk onderdeel van het behandelplan. Om alles thuis nog eens na te lezen krijg je jouw gegevens in YOUR SKIN PASSPORT.