EEN OPLOSSING VOOR ELKE HUID

IMAGE Skincare is een innovatief huidverbeteringsproduct, met slimme en plantaardige ingrediënten voor een gezonde huid. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg en vertegenwoordigd door een netwerk van 40.000 huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Dus je zou kunnen zeggen dat we jouw huid van binnen en van buiten kennen: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je er jonger uit kan zien. Welke uitdaging een huid ook heeft – zonschade, acne, veroudering, rosacea – wij bieden je altijd een effectieve oplossing.

 

Maatwerk

Jouw unieke huid vraagt om professioneel maatwerk. Simpel gezegd, elke huid is uniek. Onze multifunctionele producten bevatten het hoogste niveau van actieve ingrediënten en staan hoog aangeschreven bij huidverzorgingsprofessionals.

 

YOUR DAILY SKIN ROUTINE

IMAGE Skincare acteert op het hoogste niveau van betrokkenheid als het gaat om jouw huid. Daarom is er voor elk huidtype een passend productregime en behandeling ontwikkeld. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de producten, kan je naast de professionele behandeling de huidverbetering thuis voortzetten met de producten. Daarvoor volg je het DAILY SKIN CARE ROUTINE die jou binnen no-time echte resultaten oplevert.